Vinjerac se nalazi gotovo u središtu Dalmacije na sjecištu većine prometnih puteva. U Vinjerac možete stići:

•  Zrakom – zadarska zračna luka Zemunik (ZAD), dobro je povezana sa svim većim gradovima Hrvatske i Europe, koja je od Vinjerca udaljena samo oko dvadesetak minuta vožnje!

•  Automobilom – U Vinjerac se može doći iz više smjerova, ali državnom auto cestom A1 u smjeru Zagreb - Split najbrže se i najkvalitetnije dolazi do nas. Silazak s autoceste je najbolje obaviti na čvoru Maslenica ili Posedarje, a potom produžiti državnom cestom za Vinjerac, koji je od tuda udaljen svega par kilometara. Ukoliko dolazite iz smjera Rijeke koristite Jadransku magistralu - državnu cestu D-8.

•  Trajektom – Ancona - Zadar – ako dolazite iz smjera Italije, najkraća moguća ruta je preko Ancone trajetkom za Zadar. Putovanje traje 8 sati (obično je polazak u 22:00, a dolazak u 06:00), a prednost ovakvog putovanja je što je puno lagodnije i manje stresno nego drugim metodama prijevoza. Kada doplovite u Zadar, dijeli Vas svega pola sata vožnje automobilom do Vinjerca!

•  Vlakom – Zagreb - Knin - Zadar

•  Autobusom – Zadar je središte sjeverne Dalmacije i dobro je povezan sa svim hrvatskim gradovima i većim europskim središtima. Od Zadra do Vinjerca potrebno je još samo pola sata vožnje.

Hrvatski
English
Deutsch
Italiano
Français
Česky