•  Rafting na Zrmanji - Rafting ili kajaking će vam pružiti nešto što nećete dobiti niti u kakvom drugom obliku odmora. Otkrijte zadivljujuće prizore iz jedinstvene perspektive. Iskusite adrenalin koji vam prolazi žilama dok se probijate kroz riječne rukavce i razne prepreke koje samo rijeka poput Zrmanje može kreirati, ili se potpuno prepustite savršenim zvukovima rijeke koja protječe vašom rafting rutom. Iste sekunde kada počnete vašu rafting avanturu shvatit ćete da ste „pobjegli“ od civilizacije barem na trenutak. A uz to ćete moći biti potpuno mirni oko brige za vaše prijatelje ili obitelj, koji će biti potpuno sigurni. Rafting je pogodan za ljude različitih sposobnosti i opredjeljenja. Parovi, obitelji, prijatelji – svi mogu pružiti sebi jedinstveno iskustvo i avanturu!

•  Ronjenje – blizina nacionalnog parka Kornati jamči roniocima nezaboravno iskustvo. Bogatstvo flore i faune Kornata neusporedivo je s ičim drugim. Zato vam preporučujemo da sami provjerite da li smo u pravu. Osim toga, ukoliko posjedujete ronilačke dozvole, nitko vam ne brani da pođete sami na ronjenje oko samog Vinjerca, koje vrvi zanimljivim ribljim vrstama i školjkama...

•  Planinarenje i biciklizam – Nacionalni park Paklenica je najznačajniji hrvatski penjački centar, poznat i izvan granica Hrvatske, po uređenosti i kvaliteti smjerova svrstava se u sam vrh europskih penjališta. Posebnu draž ovom penjalištu daje i blizina morske obale, pa je Paklenička rivijera idealno mjesto za penjanje. Danas na pakleničkim penjalištima postoji preko 400 opremljenih i uređenih smjerova različitih težina i dužina, pa svaki penjač može pronaći ponešto za svoj užitak. Glavna penjačka sezona u Paklenici počinje u proljeće i traje do kasno u jesen.

•  Jedrenje – Ukoliko ste avanturistički nastrojeni, surfanje je pravi izbor za vas! Vinjerac je od vjetra zaštićen gatom, međutim, bilo da puše maestral, jugo ili bura, vjetar nikada nije prejak za jedrenje, baš kao ni valovi. Ako spadate u one odvažnije, možete se otisnuti i izvan mora zaštićenog gatom na otvoreno more i priuštiti sebi pravu avanturu praćenu znatno većim valovima i snažnijim vjetrovima.

Hrvatski
English
Deutsch
Italiano
Français
Česky